Αλλαγή Προέδρου Τοπικού Συμβουλίου Παραρτήματος Λάρισας της ΕΑΑΣ

Σας γνωρίζουμε ότι το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΑΑΣ, με την απόφαση 148/11/04-04-2024/05, τοποθέτησε ως Πρόεδρο του ΤΣ Λάρισας, τον μέχρι πρότεινος Αντιπρόεδρο, Λγο (ΠΒ) ε.α. Στέφο Γεώργιο, κατόπιν παραίτησης του Σχη (ΤΘ) ε.α. Τσαβδαρίδη Λάζαρου.

Αγαπητοι συνάδελφοι

Προσωπικοί λόγοι, άσχετοι με την ΕΑΑΣ, με ανάγκασαν να παραιτηθώ απο τη θέση του Προέδρου του Τοπικού Συμβουλίου Λάρισας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΑΑΣ όρισε στη θέση μου τον μέχρι πρότεινος Αντιπρόεδρο, Λγο Στέφο Γεώργιο, ο οποίος, κατά την άποψή μου, είναι ο καταλληλότερος, δεδομένου ότι προσφέρει τις υπηρεσίες του στο Παράρτημα Λάρισας επί σειρά πολλών ετών, γνωρίζοντας τα πάντα για τη λειτουργία του, διακρινόμενος για το ήθος και την εργατικότητά του.

Ευχαριστώ το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΑΑΣ, που με τίμησε με την ανάθεση των καθηκόντων του Προέδρου.

Ευχαριστώ τα μέλη του Τοπικού Συμβουλίου για την άψογη συνεργασία που είχαμε.

Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω το νέο Πρόεδρο, Λγο Στέφο, γιατί εκτός από τη συναδελφική συνεργασία του, με τίμησε με την φιλία του.
Του εύχομαι κάθε επιτυχία στην προσπάθεια να βελτιώσει ακόμα περισσότερο το Παράρτημα Λάρισας.

Να είστε όλοι καλά.

Σχης (ΤΘ ε.α. Τσαβδαρίδης Λάζαρος

Αγαπητοι συνάδελφοι

Θα ήθελα να ευχαριστήσω το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΑΑΣ, που με τίμησε, αναθέτοντάς μου τα καθήκοντα του Προέδρου του Τοπικού Συμβουλίου Λάρισας.

Ευχαριστώ τον απερχόμενο Πρόεδρο και καλό μου φίλο, Σχη Τσαβδαρίδη Λάζαρο, για την άψογη συνεργασία μας.

Προσβλέπω στη βοήθεια όλων των μελών, ώστε να συνεχίσουμε τις προσπάθειες να ανεβάσουμε το Παράρτημα Λάρισας ακόμα πιο ψηλά.

Λγος (ΠΒ) ε.α. Στέφος Γεώργιος