Κοπή πίτας Παραρτήματος Λάρισας 2

Κατόπιν ολοκλήρωσης της διάθεσης των προσκλήσεων για την εκδήλωση κοπής πίτας – βράβευσης αριστούχων μαθητών, κρίνεται σκόπιμο να δοθούν κάποιες διευκρινίσεις για την διαδικασία.

1.  Ημερομηνία διεξαγωγής: 27 Ιανουαρίου 2024, προσέλευση 20:00, όχι νωρίτερα.

2. Κατά την είσοδο, στον προθάλαμο της Λέσχης, θα υπάρχει πίνακας, όπου θα αναγράφονται ονοματεπώνυμα, αριθμοί προσκλήσεων και ο αντίστοιχος αριθμός τραπεζιού, με σχετικό σχεδιάγραμμα, για διευκόλυνση των συμμετεχόντων. Για οποιοδήποτε πρόβλημα σχετικά με τα τραπέζια και τις θέσεις να απευθύνεστε αποκλειστικά στα μέλη του ΤΣ ΕΑΑΣ και ΟΧΙ στο προσωπικό της Λέσχης.

3. Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να έχετε μαζί τις κάρτες-προσκλήσεις, διότι θα ζητηθούν από τους σερβιτόρους, για να σερβιριστεί φαγητό.

4.  Νερό-αναψυκτικά-κρασί κλπ δεν καλύπτονται από την πρόσκληση και θα επιβαρύνουν τους συμμετέχοντες. Θα υπάρχει τιμοκατάλογος ποτών σε κάθε τραπέζι. Σε κάθε παραγγελία ποτού ή αναψυκτικού, ο σερβιτόρος, μαζί με το ποτό, θα φέρνει και απόδειξη.
Θα πρέπει να πληρωθεί εκείνη τη στιγμή. Όχι συνολικά στο τέλος.
Γι αυτό, καλό είναι να έχετε μικρά χαρτονομίσματα και κέρματα, διότι η Λέσχη έχει περιορισμένη δυνατότητα να δίνει ρέστα.
Ενδεικτικές τιμές:
Νερό 1,5 λ -> 0,20 €,
Μπύρες 500ml -> από 1,7 έως 2,0 €
Αναψυκτικά 330ml -> από 0,70 έως 0,90 €
Κρασί 750ml -> από 4,5 έως 13 €   
Ουίσκι 70ml -> από 2,9 έως 5,30

5. Δεν είναι δυνατή η πληρωμή με κάρτες. Μόνο μετρητά

6. Πρόγραμμα εκδήλωσης:

  •  Άφιξη συμμετεχόντων 20:00
  • Σερβίρισμα φαγητού 20:10
  • Άφιξη επισήμων 21.00
  • Κοπή πίτας: 21.15
  • Απονομή επαίνων 21.30 

7. Για οποιαδήποτε απορία επί των παραπάνω, παρακαλούμε να απευθυνθείτε στα μέλη του Τοπικού Συμβουλίου του Παραρτήματος.

   

για το ΤΣ ΕΑΑΣ/Παράρτημα Λάρισας

Σχης (ΤΘ) ε.α. Λάζαρος Τσαβδαρίδης
Πρόεδρος