Απάντηση σε Ανάρτηση του κ. Γατή στο fb

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΑΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ ΣΤΟ FB.

Η Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού Λάρισας, με αφορμή ανάρτηση στο facebook του πολιτευτή των ΑΝΕΛ Άνχη ε.α Σταύρο Γατή, αναφέρει τα παρακάτω.
Την 20 Ιαν 2019 πραγματοποιήθηκε στην Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Λάρισας η καθιερωμένη χοροεσπερίδα της Ένωσης, η οποία περιελάμβανε την βράβευση των Αριστούχων μαθητών Λυκείου, παιδιά μελών της και την κοπή της βασιλόπιτας για το έτος 2019.
Στην εκδήλωση αυτή προσεκλήθησαν ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κκ Ιερώνυμος, όλοι οι βουλευτές του νομού Λάρισας, ο Περιφερειάρχης, ο Δήμαρχος Λαρισαίων, εκπρόσωποι του Στρατού, εκπρόσωπος της ΕΑΑΑ, η επικεφαλής της Μείζονος αντιπολίτευσης του δήμου Λαρισαίων.
Από αυτούς ο υπουργός και Βουλευτής των ΑΝΕΛ κ. Κόκκαλης Βασίλειος, αν και προσεκλήθη, δεν παρέστη.
Όλες οι σχετικές προσκλήσεις υπάρχουν στην ΕΑΑΣ Λάρισας και στα γραφεία των προσκεκλημένων. Αν ο κ. Γατής επιθυμεί, μπορεί να τις αναζητήσει.
Οι υπόλοιποι προσκληθέντες, είτε παρέστησαν οι ίδιοι στην εκδήλωση είτε απέστειλαν εκπροσώπους τους.
Όλοι ανεξαιρέτως οι παριστάμενοι προσκεκλημένοι, με την ευκαιρία της βράβευσης των αριστούχων μαθητών και την κοπή της βασιλόπιτας, απηύθυναν σύντομο χαιρετισμό.
Πιθανόν, επειδή δεν ακούστηκε σχετικός χαιρετισμός από τους ΑΝΕΛ, λόγω της μη εκπροσώπησής τους, να δυσαρέστησε τον εν λόγω πολιτευτή και συνάδελφο.
Το παραπάνω δεν αφορά την ΕΑΑΣ/Παράρτημα Λάρισας και ο κύριος Πολιτευτής-συνάδελφος να αναζητήσει αλλού τις αιτίες και το λόγο της απουσίας του κόμματός του. Τα εσωτερικά των κομμάτων δεν αφορούν την Ένωσή μας, της οποίας κύριο μέλημα είναι η προσφορά και εξυπηρέτηση των μελών της.
Επί του θέματος θα θέλαμε να επισημάνουμε ότι, τέτοιες συμπεριφορές και αντιλήψεις, ιδιαίτερα όταν προέρχονται από μέλη της Ένωσης, μόνο κακό και διχόνοια φέρνουν.
Έπρεπε, ο κύριος συνάδελφος, εάν διακατεχόταν από τη στρατιωτική δεοντολογία, να γνωρίζει ότι ο στρατιωτικός (εε και ε.α) ποτέ δεν λειτουργεί με κομματικές παρωπίδες σε δημόσιες εκδηλώσεις.
Εκ της ΕΑΑΣ/Παράρτημα Λάρισας.