ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΚΑΙ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΑΡΙΣΤΟΥΧΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΑΑΣ/ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΛΑΡΙΣΑΣ

Με μεγάλη επιτυχία η Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού/Παράρτημα Λάρισας πραγματοποίησε την 26 Ιαν 2019 την κοπή της Βασιλόπιτας, για τα μέλη της, στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Λάρισας,
Στην αρχή της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε η απονομή των επαίνων στους Αριστούχους Μαθητές, παιδιά μελών του Παραρτήματος, ακαδημαϊκού έτους 2017-2018. Συνολικά απονεμήθηκαν έπαινοι σε 27 Αριστούχους Μαθητές.
Κατά την εκδήλωση τιμήθηκε ο επίτιμος Διοικητής 1ης Στρατιάς Αντγος ε.α. κ. Δημόκριτο Ζερβάκης για την προσφορά του στην Ένωσή μας.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων ο εκπρόσωπος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτου Λάρισας και Τυρνάβου κ.κ Ιερώνυμου, οι Βουλευτές κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος, κ. Χρήστος Κέλλας και κ. Γεώργιος Κατσιαντώνης, ο Επίτιμος Δκτης της 1ης Στρατιάς Αντγος ε.α. κ. Δημόκριτος Ζερβάκης, ο εκπρόσωπος του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Παιδής Αθανάσιος, ο εκπρόσωπος του Δημάρχου Λάρισας κ. Αλεξούλης Ιωάννης, η επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολίτευσης του Δήμου Λαρισαίων κα Ρένα Καραλαργιώτου, ο Πρόεδρος της ΕΑΑΑ κ. Κωνσταντίνος Λιούτας και ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ειδικών Δυνάμεων Σχης ε.α. κος Δημήτριος Γεωργάκης.
Το
Τοπικό Συμβούλιο ΕΑΑΣ/Παράρτημα Λάρισας.