Προσφορά κινητής τηλεφωνίας 02

Σε συνέχεια της ανακοίνωσης της 23ης Νοε 23, που αφορά προσφορά καρτοκινητής τηλεφωνίας και αφού επικοινωνήσαμε με την εταιρία, για να θέσουμε τα ερωτήματα των μελών, δημοσιεύουμε τις ερωτήσεις που έθεσαν τα μέλη της ΕΑΑΣ και τις απαντήσεις που δόθηκαν από εκπρόσωπο της εταιρίας:

1. Μηνιαία πληρωμή πακέτου:

    α. Κάθε μήνα που ο συνδρομητής θα πληρώνει πακέτο π.χ. 15 ευρώ, τι Θα λαμβάνει; (SMS, ομιλία, GB)
Αναφέρατε:

        (1) 35GB για πάντα, 1000’ προς όλους και 100SMS με 12€ χωρίς καμία δέσμευση συμβολαίου (καρτοκινητό).

        (2) 40GB για πάντα, Απεριόριστη ομιλία και 500SMS με 15€ χωρίς καμία δέσμευση συμβολαίου (καρτοκινητό)

    Αυτά θα λαμβάνονται κάθε μήνα με την ανανέωση των 12 ή 15€ ;

Απάντηση: Οι παροχές που αναφέρονται για τα 2 πακέτα (12€ και 15€) θα λαμβάνονται κάθε φορά που γίνεται φόρτιση της κάρτας με ένα από τα 2 ποσά. ΔΕΝ είναι υποχρεωτικό να βάζει κάποιος κάθε μήνα κάρτα, λειτουργεί σαν κανονικό καρτοκινητό.

    β. Οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ και τέλη κινητής τηλεφωνίας;

Απάντηση: Ναι οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ και τέλη κινητής τηλεφωνίας

    γ. Τι εννοείτε με τη φράση “για πάντα”.

Απάντηση: Τα πακέτα είναι ενεργά για όσο διάστημα είναι ενεργό το πρόγραμμα, αορίστου χρόνου δηλαδή για πάντα.

    δ. Υπάρχει rollover αδιάθετου υπόλοιπου προηγούμενου μηνός;

Απάντηση: Ναι υπάρχει rollover αρκεί να γίνει ανανέωση της κάρτας έως και την προηγούμενη μέρα της λήξης της. (Εάν βάλετε κάρτα 12€ 1/1/24 θα πρέπει να γίνει ξανά φόρτιση με 12€ έως τις 31/1/24 για να υπάρξει rollover)

    2. Οι συμβάσεις των ενδιαφερομένων για μέλη οικογενείας από ποιον θα υπογραφούν; Για παράδειγμα, αν ως αξιωματικός, ενδιαφέρομαι για εμένα, σύζυγο και παιδί, οι συμβάσεις θα είναι σε τρία ονόματα ή όλες στο δικό μου;

Απάντηση: Καθώς πρόκειται για καρτοκινητό μπορείτε να κάνετε εσείς ο ίδιος τις συμβάσεις όλων. Εάν πρόκειται για φορητότητα (μεταφορά από άλλο πάροχο κινητής) θα πρέπει να γίνει στο όνομα του ανθρώπου που ήδη είναι.

    3. Ποιά και πόσα μέλη οικογενείας δικαιούνται το πακέτο; (πχ. σύζυγος, παιδιά, αδέλφια, γονείς αξιωματικού;)

Απάντηση: Μπορούν να λάβουν την προσφορά όσα μέλη της οικογένειας θέλετε.

    4. Όσοι επιθυμούν μεταφορά αριθμού από άλλη εταιρία, μπορεί να γίνει. Όσοι είναι ήδη συνδρομητές συμβολαίου ή Free2go NOVA-WIND, μπορούν να μεταπηδήσουν στο συγκεκριμένο πακέτο, διατηρώντας τον αριθμό τους;

Απάντηση: Εάν πρόκειται για άλλο πάροχο ναι μπορεί να γίνει. Δυστυχώς όσοι είναι ήδη συνδρομητές συμβολαίου ή Free2go NOVA-WIND θα μπορέσουν να λάβουν το πρόγραμμα μόνο σε νέα κάρτα με νέο αριθμό.

    5. Όσοι είναι ήδη συνδρομητές συμβολαίου VPN ΓΕΣ (τηλ με αστεράκι), θα το χάσουν;

Απάντηση: Όσοι είναι ήδη συνδρομητές δεν μπορούν να έρθουν στο πρόγραμμα αλλά μπορούν να το προμηθευτούν με νέα ή δεύτερη κάρτα (νούμερο).

    6. Για όσους, εκδηλώσουν ενδιαφέρον, ποιος είναι ο τρόπος υποβολής αίτησης για απόκτηση του συγκεκριμένου πακέτου; (πού, ποια δικαιολογητικά).

Απάντηση: Όλοι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με το τηλεφωνικό μας κέντρο στο 2311293571,  από 09:00 -17:00 Δευτέρα έως Παρασκευή. Λόγο μεγάλου φόρτου ίσως χρειαστεί να καλέσουν ξανά εάν δεν πιάσουν γραμμή. Επίσης, ιδανικά, μπορούν να στείλουν συγκεντρωτικές παραγγελίες. Το τηλεφωνικό μας θα σας καθοδηγήσει για τα δικαιολογητικά, την διαδικασία, τον τρόπο ενεργοποίησης και φυσικά για ότι χρειαστείτε.

    7. Το πακέτο είναι εγγυημένο για πάντα; Ή σε κάποιο χρονικό διάστημα μπορεί να καταργηθεί και οι δικαιούχοι να επανέλθουν σε χρέωση ίδια με τους υπόλοιπους πελάτες. Υπάρχει σχετική δέσμευση από την NOVA-WIND;

Απάντηση: Τα πακέτα είναι ενεργά για όσο διάστημα είναι ενεργό το πρόγραμμα, αορίστου χρόνου δηλαδή για πάντα.


Κατόπιν των παραπάνω, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν τηλεφωνικά στο 2311293571 και ώρες 0900-1700, Δευτέρα έως Παρασκευή για να υποβάλλουν αιτήσεις.

Επισημαίνεται ότι το Παράρτημα Λάρισας δεν εμπλέκεται στη διαδικασία, δεν προτρέπει, ούτε αποτρέπει τα μέλη στο τι θα αποφασίσουν και ουδεμία ευθύνη φέρει για το θέμα.  

   

για το ΤΣ ΕΑΑΣ/Παράρτημα Λάρισας

Σχης (ΤΘ) ε.α. Λάζαρος Τσαβδαρίδης
Πρόεδρος