Χοροεσπερίδα Κοπής Βασιλόπιτας και Βράβευση Αριστούχων Μαθητών

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Το Σάββατο, 01 Φεβ 2020, πραγματοποιήθηκε η χοροεσπερίδα του θέματος στη ΛΑΦ Λάρισας με απόλυτη επιτυχία.

Η όλη εκδήλωση άρχισε με τη βράβευση των μαθητών και την απονομή επαίνων σε 42 Αριστεύσαντες Μαθητές, παιδιά μελών του Παραρτήματός μας, 13 της Β΄ Λυκείου και 29 της Γ΄ Λυκείου.

Κατόπιν, έγινε η κοπή της θεσμικής πίτας, με τυχερό του νομίσματος το Δήμο Λαρισαίων, ενώ στις ατομικές Βασιλόπιτες δόθηκαν στους δύο τυχερούς τα αντίστοιχα δώρα, ένα από το Παράρτημα Λάρισας και ένα πακέτο φροντίδα υγείας που διατέθηκε από τον Όμιλο ANIMUS.

Τέλος, ακολούθησε μουσικοχορευτικό γλέντι με πολύ κέφι, με τη στρατιωτική μουσική της 1ης Στρατιάς και άλλων καλλιτεχνών, που διήρκεσε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν, το σύνολο των μελών του ΤΣ, ο Πατήρ Κοζανίτης Αθ. εκ μέρους του Μητροπολίτου Λαρίσης και Τυρνάβου, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Καλομπάτσιος Χρ, ο κ. Χαρακόπουλος Μάξιμος και η κα Μπίζιου Στέλλα Βουλευτές Λάρισας, η κυρία Χαλιμούρδα Χρυσούλα, πρόεδρος των Εφετών Λάρισας, ο Υπγος κ. Παπαναγνώσστου Ιωάννης, Υπδκτής της 1ης Στρατιάς, ο Ατγος ε.α. κ. Ζερβάκης Δημόκριτος, επίτιμος Διοικητής 1ης Στρατιάς, ο Σμχος (Ι) Καμητούδης, εκ μέρου του Αρχηγού της Τακτικής Αεροπορίας και η Αντιδήμαρχος κα Απρίλη Ρίτα, εκπρόσωπος του Δήμου Λαρισαίων.