Απολογισμός Τοπικού Συμβουλίου ΕΑΑΣ/Παράρτημα Λάρισας περιόδου 2014-2017

    1. Τον απολογισμό του ΤΣ του παραρτήματος για την τριετία 2014-2017,παρουσίασε ο πρόεδρος Αντγος ε.α. Σπυρίδων Τσιρώνης την Παρασκευή 23 Ιουνίου 2017 στη λέσχη της ΕΑΑΣ, τον οποίο παρακολούθησε μικρός αριθμός μελών. Ο πρόεδρος επεσήμανε την παρουσία της ΕΑΑΣ σε όλες τις εκδηλώσεις του νομού (εθνικές, πολιτιστικές, θρησκευτικές, ομιλίες κ.λ.π.).Αναφέρθηκε στις εκδηλώσεις που οργανώθηκαν, εκδρομές (Β. Ήπειρος, Βελιγράδι, Ρούπελ, Ι. Μονές περιοχής), ομιλίες κ.λ.π.και ότι την τριετία αυτή αυξήθηκαν κατά 250 περίπου τα μέλη. Χαρακτηριστική είναι η άποψή του:

        α. Θα πρέπει να πριμοδοτούνται, από κάποια ηλικία και άνω, οι επιθυμούντες να παραθερίζουν σε ΚΑΑΥ (60-65 ετών με 30 μόρια, 65-69 ετών με 60 μόρια και 70 ετών και άνω με 90 μόρια).
        β. Δεν απαιτούνται εκλογές για τα ΤΣ των παραρτημάτων, διότι οι Ενώσεις δεν είναι συνδικαλιστικά όργανα.
        γ. Τα μέλη της ΕΑΑΣ, ΝΑΙ μεν όλοι είναι απόστρατοι, αλλά και ΟΧΙ ισοπέδωση των πάντων!!!! Εξ’ άλλου, όταν κάποιος κάνει την αίτησή του για τα ΚΑΑΥ (γιατί μόνο γι’ αυτό ενδιαφέρεται και μόνο τότε επισκέπτεται τη λέσχη), αναγράφει και τον βαθμό του.

    2. Ανέφερε ότι:

        α. Δεν θα συνεχίσει και για την επόμενη 3ετία, για προσωπικούς λόγους, παρά την προτροπή πολλών συναδέλφων – μελών.
        β. Αποχωρεί από την προεδρεία, της ΕΑΑΣ Λάρισας πλήρως ικανοποιημένος από το έργο του ΤΣ, με τον πήχη ψηλά κατά ομολογία πολύ μεγάλου αριθμού μελών, αλλά των Αρχών και πολιτών της Λάρισας, χωρίς πολιτικές και κομματικές εξαρτήσεις, χωρίς ιδιοκτησιακούς φατριασμούς.
        γ. Η ΕΑΑΣ δεν είναι ιδιοκτησία κανενός.