Επετειακή Εκδήλωση – Μνημόσυνο σε Γράμμο και Βίτσι 2024

Σας γνωρίζουμε ότι το ΔΣ/ΕΑΑΣ αποφάσισε η επετειακή εκδήλωση – μνημόσυνο για την διάσωση της ιστορικής μνήμης και της απότισης φόρου τιμής στους πεσόντες Αξκους και οπλίτες των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας του Ελληνικού Στρατού, αλλά και όσων άλλων συμμετείχαν στις μάχες της περιόδου εκείνης , για φέτος να γίνει την Κυριακή 01 Σεπτεμβρίου 2024 στις 09:30 το πρωί, στις περιοχές Γράμμου και Βιτσίου παράλληλα.

Ο επίσημος εορτασμός θα πραγματοποιηθεί παρουσία του Προέδρου της Ε.Α.Α.Σ. στο Γράμμο (Βούρμπιανη Ιωαννίνων) και ο δευτερεύων στο Βίτσι (Καστοριά), παρουσία του Αντιπροέδρου της Ε.Α.Α.Σ.

Η ΕΑΑΣ προτίθεται να διαθέσει λεωφορείο για ΔΩΡΕΑΝ  μετάβαση στο Γράμμο (Βούρμπιανη Ιωαννίνων) και επιστροφή αυθημερόν, εάν και εφόσον υπάρξει ικανός αριθμός μελών που επιθυμούν τη συμμετοχή τους.

Δικαιούχοι συμμετοχής είναι αποκλειστικά συνάδελφοι του Στρατού Ξηράς και συγγενικά τους πρόσωπα συγγένειας Α’ βαθμού εφόσον διαθέτουν Ε.Κ.Ε εκδιδόμενη υπό της Ε.Α.Α.Σ.

Τονίζεται ότι αν ο αριθμός των συμμετεχόντων της άνω παραγράφου δεν απαρτίζεται κατά τουλάχιστον 70% αποκλειστικά από συναδέλφους του Στρατού Ξηράς το λεωφορείο δεν θα διατίθεται. (ελάχιστος αριθμός συμμετεχόντων ΣΞ και συγγενικών τους προσώπων Α’ συγγένειας οι τριάντα (30) ).

Επισημαίνεται ότι θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας, όπως αυτή θα διαμορφωθεί από το μηχανογραφικό σύστημα καταχώρησης δηλώσεων .
Οποιαδήποτε επίλυση διαφορών, θα γίνεται με μέριμνα του Παραρτήματος Λάρισας.

Όσοι δικαιούχοι επιθυμούν να λάβουν μέρος, παρακαλούνται να συμπληρώσουν την παρακάτω φόρμα .

ΜΟΝΟ για μέλη του Παραρτήματος ΕΑΑΣ Λάρισας.
Αν δεν είστε μόνιμος κάτοικος Ν. Λάρισας, θα πρέπει να απευθυνθείτε
στο Παράρτημα όπου ανήκετε.
Τυχόν δηλώσεις που υποβληθούν από μέλη άλλων,
θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Συμπλήρωση μέχρι την 11 Αυγ 2024 και ώρα 23:59.

Με την συμπλήρωση του απαιτούμενου αριθμού συμμετοχών
η δυνατότητα υποβολής συμμετοχής θα διακοπεί αυτόματα.