Ανακοίνωση ΕΑΑΣ Παράρτημα Λάρισας (ΚΑΑΥ)

Αγαπητοί Συνάδελφοι, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι στα πλαίσια των οδηγιών της κυβερνήσεως για τη προστασία των πολιτών από τον Κορωνοϊο, το Παράρτημά μας έλαβε και αυτό, τα ανάλογα και επιβαλλόμενα μέτρα για την προστασία των μελών της.

​ Τα μέτρα αυτά είχαν και δυστυχώς εξακολουθούν να έχουν, επιπτώσεις κυρίως στο θέμα της υποβολής των δικαιολογητικών για τον παραθερισμό των μελών μας στοΚΑΑΥ Πλαταμώνα για το 2020 και της εξαγωγής των ανάλογων πινάκων. 

​Το παράρτημά μας επικοινώνησε με την ΕΑΑΣ και με την 1Η Στρατιά, τόσο τηλεφωνικά όσο και με την υποβολή εκτενούς εγγράφου, αναφέροντας τα προβλήματα που προκύπτουν κατά την διεξαγωγή της όλης διαδικασίας, καθόσον κύριο μέλημά της είναι η αποφυγή έκθεσης των μελών της στον κίνδυνο του Κορωνοϊου.

​Κατόπιν των ανωτέρω δόθηκε παράταση στον χρόνο υποβολής των σχετικών καταστάσεων.

​Το ΤΣ του Παραρτήματός μας είχε δρομολογήσει όλες τις απαιτούμενες ενέργειες που αφορούν στην διαδικασία της επιλογής των μελών της προς παραθερισμό στο ΚΑΑΥ Πλαταμώνα.

​Η απρόσμενη όμως αλλαγή των συνθηκών της διαβίωσής καθώς και του τρόπου επικοινωνίας, μας επιβάλλει  να παρακαλέσουμε εκ νέου, όποιο μέλος του παραρτήματός μας επιθυμεί να συμμετάσχει στην συγκρότηση των επιτροπών για την συγκέντρωση, επεξεργασία και σύνταξη των τελικών καταστάσεων των προς παραθερισμό στο ΚΑΑΥ Πλαταμώνα για το 2020, να το δηλώσει μέχρις την Δευτέρα 23 Μαρ. 2020 και ώρα 1200 είτε με email είτε τηλεφωνικά

Επιθυμία μας είναι να δηλώσουν συμμετοχή εκείνα τα μέλη μας τα οποία είχαν ή και εξακολουθούν να έχουν αμφιβολίες ως προς τον ορθό και νόμιμο τρόπο εξαγωγήςτων προς παραθερισμό μελών μας. (Ιδιαίτερα αυτοί η οποίοι κινήθηκαν και νομικά εναντίον των επιτροπών στο παρελθόν).

Θα υπάρξει έγκαιρη ανακοίνωση από το Παράρτημά μας για τον τρόπο υποβολής των δικαιολογητικών καθώς και οποιουδήποτε άλλου θέματος αφορά την διαδικασία ΚΑΑΥ, ευθύς ως αποσταλούν νέες οδηγίες της ΕΑΑΣ επί του θέματος.

Σας προτρέπουμε να ακολουθείτε επακριβώς τις οδηγίες της πολιτείας για να θωρακίσουμε την πατρίδα μας απέναντι στον νέο επικίνδυνο εχθρό της, τον Κορωνοϊο. «ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ».

Οι επιθυμούντες να συμμετάσχουν στην παραπάνω επιτροπή παρακαλούνται να το δηλώσουν τηλεφωνικά στα μέλη του ΤΣ/ΕΑΑΣ Παράρτημα Λάρισας

Λάρισα 19 Μαρ. 2020

Το ΤΣ ΕΑΑΣ Παράρτημα Λάρισας


Υπγος ε.α. Γεώργιος Ασμίνης 
Μέλος ΤΣ/ΕΑΑΣ Παράρτημα Λάρισας 
6937024505 (*7024505)