Επίσκεψη του Υποψηφίου Προέδρου της ΕΑΑΣ, Ανγου ε.α. κου Σταύρου Κουτρή στο Παράρτημα Λάρισας

Την 11η Φεβρουαρίου 2020, επισκέφθηκε τα γραφεία της ΕΑΑΣ/Παράρτημα Λάρισας ο Υποψήφιος Πρόεδρος της ΕΑΑΣ Αντγος ε.α κος Σταύρος Κουτρής.

Η επίσκεψή του αυτή εντάσσεται στα πλαίσια των περιοδειών του, που πραγματοποιεί σε όλα τα Παραρτήματα της ΕΑΑΣ προκειμένου να έλθει σε επαφή με τα μέλη των τοπικών ενώσεων, καθώς είναι υποψήφιος για την προεδρία της Ένωσης, στις εκλογές που θα πραγματοποιηθούν πανελλαδικά την 23 Φεβ 2020.

Ο Αντγος ε.α κος Σταύρος Κουτρής, ενώπιον μεγάλου αριθμού μελών του Παραρτήματος Λάρισας, αναφέρθηκε στο όραμά του για την ΕΑΑΣ και περιέγραψε αναλυτικά το πρόγραμμά του, σε περίπτωση εκλογής του, τονίζοντας ότι πιστεύει ακράδαντα πως, για να επιτευχθεί οποιοδήποτε θετικό αποτέλεσμα χρειάζεται ομαδική δουλειά, σύμπνοια και εργατικότητα. Προέτρεψε δε, τα μέλη της Ένωσης για την καθολική τους συμμετοχή στις επερχόμενες εκλογές.

Τον Αντγο ε.α. κο Σταύρο Κουτρή συνόδευαν οι Ταξχοι ε.α. κ.κ. Βασίλειος Νικολόπουλος και Δημήτριος Χάτσικας , οι οποίοι είναι υποψήφιοι για Μέλη στο νέο ΔΣ της ΕΑΑΣ.