Δελτίο Τύπου «1» για την ονομασία των Σκοπίων

Η  Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού Παράρτημα Λάρισας καλεί όλα τα μέλη της και όχι μόνο, να συμμετάσχουν στην εκδήλωση διαμαρτυρίας για το όνομα των Σκοπίων, που θα πραγματοποιηθεί στην Θεσσαλονίκη την 21 Ιανουαρίου 2018.

Αποτελεί υποχρέωση όλων μας να βροντοφωνάξουμε το νέο μεγάλο ΟΧΙ για την πρωτοφανή στην ιστορία της ανθρωπότητας, προσπάθεια ορισμένων να εκχωρήσουν το λαμπρότερο κομμάτι της Ιστορίας και του πολιτισμού μας στο γειτονικό μόρφωμα, το κράτος των Σκοπίων (ο πληθυσμός τους χωρίζεται σε μια Βουλγαροσλαβική εθνική ομάδα που αυτοονομάζονται ΄΄Μακεδόνες΄΄, σε καθαρούς Σέρβους και Αλβανούς).

Πρέπει όλοι μας να δώσουμε το παρόν στην μεγάλη αυτή Ιστορική εκδήλωση.

 Η απόσταση που μας χωρίζει από την Θεσσαλονίκη είναι μικρή το χρέος όμως που πρέπει να επιτελέσουμε είναι τεράστιο.

Θα πρέπει να γίνει κατανοητό από όλους μας πως τυχόν παραχώρηση  του ονόματος της Μακεδονίας στους γείτονές μας, ‘’θα σημάνει τη συρρίκνωση του Ελληνικού Πολιτισμού και της ιστορίας μας’’. Χωρίς την ιστορία μας, θα πάψουν να υφίστανται και η Ελλάδα και ο Ελληνισμός. Είναι ζήτημα Εθνικού κύρους να μην υποχωρήσουμε.

Δεν έχει η Ελλάδα το πρόβλημα αλλά τα Σκόπια. Ας το λύσουν μόνοι τους. Γιατί να εμπλακούμε και να εκχωρήσουμε κάτι για το οποίο δεν έχουμε το δικαίωμα να κάνουμε. Άλλωστε ο ίδιος ο πρώην πρόεδρος των Σκοπίων δήλωνε το 1992  Οι Σκοπιανοί είναι Σλάβοι και δεν έχουν καμία σχέση με τους αρχαίους Μακεδόνες και τον Μέγα Αλέξανδρο”. 

Φτάνει πιά!!  Όχι άλλες χαμένες Πατρίδες. Ας σταματήσει ο κατήφορος. Ας σηκώσουμε επιτέλους το ανάστημα μας. Ποιόν έχουμε να φοβηθούμε!!!! Αυτό πρέπει να το καταλάβουμε όλοι μας και κυρίως οι πολιτικοί μας που αυτοί την περίοδο παρουσιάζουν την εικόνα του πλέον ανιστόρητου, μαλθακού, αποχαυνωμένου, ανεύθυνου, επιπόλαιου, που εξευτελίζουν την έννοια της πολιτικής , της Πατρίδος και του ίδιου του Ελληνισμού.

Ας προσέξουμε γιατί το ναρκωμένο φίδι στον κόρφο σου όταν ζεσταθεί , μετά θα γυρίσει να σε δαγκώσει.

Όλοι στη Θεσσαλονίκη για την Μακεδονία μας!!!

 

Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟΥ ΑΠΟ ΛΑΡΙΣΑ ΓΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ, 21 ΙΑΝ 2018, ΣΤΙΣ 10:30 ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΚΤΕΛ ΛΑΡΙΣΑΣ